BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Sofia

Bohusgatan 57

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 8137
  • 4644
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade trea, högst upp i huset med svårslagen utsikt över stadens takåsar. Huset är ursprungligen från 1887 men renoverades med byggstart 1939 då ytterligare en våning byggdes till, våning 5. Lägenheten vetter åt två väderstreck och härifrån ser ni över Stora Blecktornsparken, Hammarby Sjöstad, Hammarbybacken, Mosebacke Vattentorn, Sofia och Katarina kyrka. Tack vare det höga läget bor ni här insynsfritt och lägenheten är väldigt ljus.

Trevlig planlösning med sociala ytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin och tvättmaskin. I anslutning till köket öppnas det generösa vardagsrummet upp med gott om plats för stort matbord och soffgrupp. Båda sovrummen rymmer stora sängar och vetter mot lugn innergård. Bra förvaringsutrymmen i två inbyggda garderober, helkaklat badrum med badkar samt en rymlig hall som knyter ihop lägenheten. Till lägenheten hör nyttjanderätt till både källarförråd och vindsförråd.

Detta är hemmet för er som söker en optimalt planerad trea på lugnt läge, men vill ha pulsen och storstadslivet på kort avstånd.

Bra läge på lugn gata med promenadavstånd till böljande vatten vid Norra Hammarbyhamnen, pulserande Nytorget och Skanstull med foodcourt, galleria och T-bana. Lågt belånad förening (3477 kr/kvm) som befinner sig i fas med underhållsplanen samt äger marken. Det finns både en innergård och en härlig takterrass med utemöbler och grill. 

Varmt välkomna!