BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka/Finnboda

Finnboda Kajväg 2B, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 81.5 kvm
  • Såld
  • 7684
  • 5661
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris, Först till kvarn! Fantastisk sjöutsikt, stor kungsbalkong i västläge med utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården och med optimal planlösning erbjuds denna fina och trevliga 3:a i Finnboda. Bostaden ligger perfekt beläget med direkt närhet till havet samt med snabba kommunikationer in till city på bara några minuter. Är ni ute efter det lilla extra så har ni hittat rätt. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den ljusa och trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Via hallen når man lägenhetens rymliga och lyxiga walk-in-closet med öppet Elfa-system. Vidare in i bostaden når man det öppna vardagsrummet med stora ljusinsläpp som är lägenhetens mittpunkt och den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet har en modern öppen planlösning mot köket och erbjuder goda sociala ytor. Här är lättmöblerat och det ryms enkelt en större soffgrupp, matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga balkongen i fritt läge som erbjuder eftermiddags- och kvällssol med fantastiska kvällsskymningar, sjöutsikt mot Djurgården med passerande båttrafik och mot småbåtshamnen direkt nedanför. Balkongen är stor och här får man enkelt plats med loungemöbler, grill och matgrupp.

Mycket fräscht och stilrent kök med ljusa skåpsluckor från Vedum och med bra förvaring och arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd micro och ugn. Stor matplats med möjlighet att bjuda hem många gäster.

Bostaden har två sovrum, ett större master bedroom som rymmer stor dubbelsäng och diskret inbyggda skjutdörrsgarderober. Det andra sovrummet är också väldisponerat och även här ryms en större säng och garderober. Helkaklat badrum i tilltalade färger med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare, vägghängd WC, dusch och handfat. Varmt välkommen på visning!

- Välplanerad 3:a med stora ljusa och öppna rum.

- Fantastisk sjöutsikt mot Stockholms inlopp.

- Stor kungsbalkong i fritt läge med eftermiddags- och kvällssol.

- Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

- Perfekt läge i lugnt område med närhet till City, ICA, restauranger och caféer.