BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Solberga

Folkparksvägen 166

  • 2 rum och kök (nyttjas som 4 rum och kök av nuvarande ägare)
  • 90 kvm
  • Såld
  • 7388
  • 21825
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Med den här uteplatsen önskar man gärna att det vore sommar året runt! Väl tilltagen i storlek och med bra solläge gör den sannerligen till ett extrarum under den varmare delen av året. Här finns gott om plats för ett matbord, solmöbler, växter och en grill. Ett långbord går att duka upp såväl ute som inne i bostaden tack vare de stora sociala ytorna. 

Lägenheten har en påtaglig radhuskänsla och är ursprungligen en 2:a men nyttjas som en 4:a av nuvarande ägare. De stora ytorna möjliggör flera olika möbleringsalternativ, är du bara i behov av att sovrum så har du gott om plats för ett hemmakontor, en riktigt rymlig klädkammare, lekrum eller gästrum.

Att många väljer att flytta inom föreningen är ett gott betyg för Brf Tulpanträdet. Som boende här har du tillgång till bl.a pool, bastu, gym, festlokal, övernattningslägenheter, fyra tvättstugor och varmgarage.

Cirka 5 min promenadväg bort nås Älvsjö torg med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Området är också omtyckt bland barnfamiljer då det finns många förskolor- och skolor.
Parkleken Kristallen och den nya lekparken Apelsinen ligger på nära gångavstånd. 

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm

Uteplats - en självklar sällskapsplats under sommarhalvåret
Den glasade dörren leder ut till den underbara uteplatsen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret, speciellt med tanke på det härliga läget med många soltimmar. Här kommer mycket tid att tillbringas och plats finns för många gäster. Tack vare den stora ytan finns utrymme för olika sittgrupper och en massa växter, perfekt för den som är trädgårdsintresserad. Där uteplatsen tar slut tar en trevlig gräsmatta vid.

Vardagsrum
Den som uppskattar stora sällskapsytor kommer att gilla det här hemmet. Under sommarhalvåret blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet och anslutningen mot köket möjliggör att duka upp långbord för flertalet gäster.
Det finns gott om möblerbar yta för t.ex en soffa, soffbord, TV-möbel och bokhylla.

Kök
Köket med ljusa luckor har gott om skåpförvaring och bra bänkyta. Här finns kyl/frys, ugn, mikro, hällspis och diskmaskin. Ett marbord för 4-8 gäster går med enkelhet att duka upp i anslutning till köket.

Sovrum 1
Riktigt ljust och trivsamt sovrum med stora fönsterpartier och utsikt över uteplatsen. Här finns plats för en dubbelsäng och nattduksbord.
Nuvarande ägare har gjort om den intilliggande klädkammaren till ett rum som de nyttjar som sov- och lekrum. För den som är mer intresserad av en klädkammare går det med enkla medel att återställa med dörröppning från sovrummet.

Sovrum 2/arbetsrum
Rymligt rum som nyttjas som sov- och lekrum av familjens lilla son. 

Sovrum 3/arbetsrum
I anslutning till hallen finns det här rymliga rummet som av tidigare och nuvarande ägare nyttjas som sov- och lekrum samt gästrum. Rummet ligger ostört och i närhet till badrummet.

Badrum
Stort badrum med kakel och klinker och fina detaljer såsom väggnischen och den stora vägghängda spegeln. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, vägghängda skåp och tvättmaskin och torktumlare. Plats finns också för torktumlare. På motsatt sida finns badkar, WC och handfat.

Hall
Hallen är delvis möblerbar med plats för en byrå. Längs ena väggen finns flera garderober. Strax utanför entrédörren finns dessutom ett stort förråd som bostadsrättsinnehavaren förfogar över.