BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trollbäcken

Orrvägen 30

  • 10 rum och kök
  • 179 kvm
  • Såld
  • 7713
  • 9064
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen kan jag presentera det som många efterfrågar – en stor och välskött villa med en total yta på ca 280 kvm centralt i Trollbäcken med inte mindre än 6 sovrum, fina sällskapsytor, flera uteplatser med gott om plats för grill och loungemöbler, perfekt för sena sommarkvällar. Den stora trädgården om 1530 kvm har gott om odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. En robotgräsklippare finns för er bekvämlighet. En separat del (på 47 kvm) som fungerar utmärkt som kontor, förråd eller varför inte göra om och använda som som uthyrningsdel?

Inbäddat centralt i Tyresö ligger denna trivsamma och ljusa villa fördelade på 10 rum och kök varav 6 sovrum. Välplanerad och inbjudande sällskapsytor med ett flertal stora fönster som ger en fin rymd. Den öppna spisen ger ytterligare trivselfaktor. Från vardagsrummet når man den välskötta trädgården och uteplatsen som förlänger husets vardagsrum om sommaren. Här vill man sitta och njuta och det vill man göra snart! Att något så centralt kan upplevas så privat och skyddat.

Den ena sovrumsavdelningen ligger avskilt med tre sovrum och ett modernt badrum. Två andra sovrum ligger i tillbyggnadsdelen bakom vardagsrummet och det sjätte sovrummet är beläget i källarplan. Detta sovrum har om man vill en egen ingång vilket brukar uppskattas av tonårsbarn. Även smart för gäster eller när barnbarnen kommer och hälsar på.

Köket är stort nog både för gemensam matlagning och alldeles intill finns en stor matplats där hela familjen ryms. Bra med både förvaringsutrymme och avlastningsyta – dessutom är det stilrent renoverat 2014 med underliggande golvvärme.

I källaren fattas inget, här finns bland annat tvättstuga, badrum med bubbelbad, gillestuga, gästtoalett samt sovrum.

Ja äntligen är den här – den stora villan du väntat på! Här bor ni barnvänligt i ett lugnt och mycket omtyckt område med direkt närhet till förskolor, skolor med gångavstånd till restauranger, affärer och bussförbindelser. Badet ligger endast 500 meter bort och Trollbäckens centrum endast 600 meter bort!

Sammantaget ett drömboende som ger utlopp för livskvalité. Varmt välkommen till Orrvägen 30!