BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Ploggatan 1

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 6453
  • 4110
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en av Södermalms mysigaste ettor, belägen högst upp i fastigheten (vind bebyggd ovanför) med en stor balkong i soligt läge! Njut av den fria utsikten över takåsar, innergårdar och hela vägen till Hammarbybacken. Tack vare det höga läget får ni in ett fint ljus och bor väldigt insynsfritt. Här finner du flertalet välbevarade 20-talsdetaljer såsom spröjsade fönster , generös takhöjd och fiskbensparket som samsas med en smakfull och varsam renovering. Som pricken över i har ni en härlig balkong som vetter mot gården, balkongen blir som ett extrarum under sommarhalvåret.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats för säng, matbord samt ytterligare möblemang. Utgång till balkongen där ni njuter av morgon samt förmiddagssolen. Gott om plats för sittplatser och planteringar. Köket är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Rymligt badrum med badkar. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare den inbyggda garderoben i vardagsrummet. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. Eftersom alla fönster vetter mot gården är lägenheten väldigt tyst och skyddad från trafik. Lägenheten går att göra om till en smart minitvåa för den som önskar ett separat sovrum.

Föreningen som äger marken har låg belåningsgrad om 2982 kr per kvm (enligt årsredovisning år 2017), samt många stora renoveringar bakom sig. Det finns en trevlig innergård samt en övernattningslägenhet att hyra. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2019- 04-18).

Lägenheten är belägen i SoFo där Söders rika utbud av restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk finns utanför porten. Ca 200 meter från lägenheten ligger Coop på Bondegatan och både buss 2 och 66 stannar i direkt närhet till fastigheten. Det är nu också bestämt att den nya tunnelbanestationen Sofia kommer byggas vid Stigbergsparken (ca 2 minuter promenadavstånd från ploggatan 1). 

Varmt välkomna på visning!

- Högst upp i huset
- Nyrenoverat kök
- Fin fiskbensparkett
- Härlig balkong med utsikt över takåsar och Hammarbybacken
- Solid och väl omhändertagen förening