BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

Tellusborgsvägen 90

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 5720
  • 2104
  • 3332
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en stilsäker och modern lägenhet i en gammal kontorsbyggnad som totalrenoverades 2012 till nyproduktion!  

Vid populära Telefonplan finner du denna moderna 1,5:a med alla önskvärda bekvämligheter och finesser. Lägenheten är stilfull med fräscha ytskikt och optimal planlösning. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till den eleganta och enhetliga känslan. Inredningsmöjligheterna i det öppna allrummet gör det möjligt att, med enkla medel, sätta sin egen prägel på boendet. Här finns plats för både umgänge och vila med en rogivande och avskild sovalkov samt en rymlig balkong med härlig kvällssol. Smarta förvaringslösningar under sängen samt garderober och källarförråd ger sällsynt generöst med förvaring!

Behagligt boende med låg avgift samt diskmaskin, dessutom förberett för tvättmaskin. I huset finns dessutom en träningsanläggning med förmånliga priser för föreningens medlemmar samt garage.

 

 

 

Det svårslagna läget i hjärtat av Telefonplan erbjuder närhet till både citypuls, nöjen samt fantastiska grönområden. Här finns rogivande motionsslingor och badchanser vid Vinterviken, populära och prisbelönta restauranger för goda middagar samt övrig nödvändig service såsom matbutiker och apotek. Här har mycket planerats och hänt senaste åren och mer är på gång. Ett hem att trivas i helt enkelt!

- Stilren och modern lägenhet 2012
- Låg avgift 
- Balkong med underbar kvällssol
- Stabil och engagerad Brf med god ekonomi
- Tyst och rogivande gårdsläge
- Träningsanläggning och garage i samma hus
- Bara tio minuter till Slussen
- Toppmodernt hem som måste upplevas
- Källarförråd

Varmt välkommen på visning! Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information.