BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Gamla Huddingevägen 447

  • 3 rum och kök
  • 86.6 kvm
  • Såld
  • 10646
  • 1819
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna tilltalande och perfekt planerad 3:a med stor balkong med fri utsikt över lugn och lummig gård. Bostaden är högt belägen med ostört läge med underbara fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn.

Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Genomgående planlösning i kombination med lättillgängliga rum och generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär. Här möts man av generösa sällskapsytor med utgång till en stor solig balkong fri utsikt. Lägenheten har 2 rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Härtill finns ett smakfullt kök, välutrustat badrum och separat klädkammare och tvättrum med tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har genomgående behagliga färgval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt med låg avgift i stabil förening med mycket god ekonomi. Centralt boende med flertalet förskolor, populära Örbyskolan och Örbycentrum inom 2 minuter promenad.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. Mycket goda förvaringsytor via en rymlig garderob med skjutdörrar.  

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt över innergårdar. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong som vetter utmed föreningens lummiga innergård. Här kan man med fördel njuta av solen och den fria utsikten över gården. Balkongen har plats för matbord med stolar eller loungemöbler.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent renoverat kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har god förvaring bakom vita köksluckor, ändå upp i tak med smakfulla och påkostade arbetsytor via granitskiva med glasskiva ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys och diskmaskin stilfullt integrerat, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd varmluftsugn. Köket har matplats för   6 personer med trevlig utsikt, utan insyn. En trevlig detalj är de infällda Sonos högtalarna och LED-belysningen i taket som förgyller stämning vid långa härliga middagar.  

Sovrum 1 – Stort och rogivande 
Ligger utmed lugn och lummig gård. Här finns ett stort fönsterparti med fransk balkong som ger rikligt med ljus och fri utsikt över innergårdarna. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som extra garderober och arbetshörna. 

Sovrum 2 – Rymligt med perfekt förvaring
Rymmer även det dubbelsäng. Här finns mycket goda förvaringsytor via rymliga garderober med skjutdörrar. Det morgonsvala rummet har trevlig fri utsikt. I anslutning till båda sovrummen finns en inre hall som för sovrummen tillsammans. Här finns ingången till badrummet och ytterligare förvaring via en stor garderob. 

Badrum & WC  
Praktiskt i anslutning till båda sovrummen ligger ett trivsamt badrum med vita kaklade väggar och mosaikgolv. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, handdukstork, spegelskåp samt duschkabin (2019). Badrummet är förberett för tvättmaskin. 

Klädkammare & tvättstuga 
Intill köket finns ett praktiskt rum som består av både klädkammare och ett separat tvättstuga. Här kan man avskilt förvara tvätten och säsongens all förvaring. Tvättrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. Ljuset flödar in via ett fönster ovanför arbetsytorna.  

Källarförråd
Till lägenheten medföljer ett källarförråd.