BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka/Järla Sjö

Gustaf De Lavals Torg 8. 2tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 5328
  • 3973
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt i tak, unika detaljer och badrocksavstånd till Järla sjö. En fin 2a med modern industrikänsla i historisk byggnad. Här möter man ett samspel mellan gammalt och nytt i ett projekt med en stil och utförande som är anpassat till fabriksmiljö. Detta är en unik lägenhet som ni inte får missa.

Bostaden präglas av en fantastisk rymd tack vare den väl tilltagna takhöjden om 3,4 meter. Industriarvet är högt värderat och genomsyrar materialval och lösningar. Turbinhallen har även ett gemensamt inomhusspa med bad- och relaxavdelning samt ett gym med 13 meter i takhöjd.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga och möblerbara hallen. Stora umgängesytor i och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Socialt kök för större sällskap och härliga middagar med vitvaror från Siemens. Stort och luftigt sovrum som enkelt rymmer större dubbelsäng och garderober. Bostaden har även en mycket rymlig klädkammare med gott om förvaring som skulle kunna göras om till ett extra rum. Stilrent badrum med ljust kakel och klinker som även är utrustat med kombimaskin. I fastigheten finns även garage. 

 

- Unik bostad med industrikänsla

- Högt i tak

- Exklusiva materialval

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

- Inomhus spa med relaxavdelning och gym i föreningen

- Direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till City