BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöbaden

Freyvägen 1B

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 8987
  • 2192
Värdera din bostad

Beskrivning

Här får ni chansen att sätta er egna prägel på lägenheten. Fantastiskt fin och välplanerad 3a i vackert och bevarat originalskick med stora och öppna rum samt härlig balkong i soligt läge. Bostaden ligger i direkt närhet till natur och härliga promenadstråk samt kommunikationer in till City. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga och rymliga hallen. Här finns gott avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är generöst tilltaget. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga balkongen som ligger belägen i ett soligt läge. Här får man enkelt plats med liten sittgrupp och gröna växter.

Köket är stort och välplanerat med härliga originaldetaljer. Mycket bra förvaring och arbetsutrymmen. Köket är utrustat med spis/ugn samt kyl och frys. Matplats till hela familjen.

Bostaden har även två stora sovrum där man har bra ytor för stora dubbelsängar och annat möblemang. Bra förvaring i form av inbyggda garderober.

Fräscht och helkaklat badrum som är stambytt 2013. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handdukstork samt handfat med spegelskåp.

Varmt välkommen på visning.

 

- Mycket välplanerad bostad med stora och öppna rum

- Balkong i soligt läge

- Direkt närhet till natur

- Nydragen el i bostaden sen 2013

- Bra kommunikationer in till City

- Bostaden disponerar ett mindre förråd samt ett större förråd

- Snabbt tillträde möjligt