BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen - Gubbängen

Herrhagsvägen 111

  • 7 rum och kök
  • 81 kvm
  • 7.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till Herrhagsvägen 111 och denna fina villa med en totalarea på 160 kvm som varsamt renoverats de senaste åren. Ert nya hem presenterar en mycket smakfull och tidlös design med ljusa boningsytor. Här bor ni på en trivsam gata i idylliska Tallkrogen – givetvis med gångavstånd till både naturområden och kommunikationer. Endast ca 5 minuter med bil till Södermalm och ca en kvart med tunnelbanan.

Huset är välplanerat och fördelat på 7 rum och kök varav 4-5 sovrum, perfekt för barnfamiljen. Den härliga öppna planlösningen i entréplan bjuder in till umgänge. Två sovrum, vardagsrum, matsal och kök på entréplan. På vinterhalvåret sprakar en rofylld och värmande brasa invid matplatsen medan på sommaren står ytterdörren på vid gavel så att ni enkelt kan röra er både från köket, matplatsen, vardagsrummet och hallen ut till altanen i härligt läge. Gästwc på entréplan kompletteras av ett lyxigt stort badrum på nedre plan. På nedre plan finns också två fina sovrum, ett allrum och en tvättstuga.

Den friköpta tomten om 485 kvm i perfekt österläge är lummig och uppvuxen. Här kan barnen leka fritt på den plana gräsmattan eller varför inte göra en smaskig äpplekaka på egna äpplen från de vackra äppelträden!

Snart blomstrar trädgårdarna i området och det blir så inbjudande och vackert, välkomna!