BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Dellensvägen 31

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 6118
  • 2371
Värdera din bostad

Beskrivning

Med Årstaskogen som närmsta granne erbjuder denna lägenhet ett lugnt boende på återvändsgata samtidigt som Södermalms puls inte är långt borta. Balkong i söderläge med egen utgång till föreningens gräsmatta.

Genomgående ljusa och luftiga ytor där hallen öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Här finns gott om avhängning i både garderober och på hatthylla. Vidare finner ni ett stort vardagsrum med många möbleringsmöjligheter, stambytt helkaklat badrum med bl a golvvärme och takdusch, sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till stor klädkammare samt kök med matplats intill fönstret.

På Dellensvägen 31 bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat precis utanför fönstret och bara ca 200 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Årstaberg, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

 

Ett boende att längta hem till - varmt välkommen på visning!

 

- Till lägenheten hör ett källarförråd.
- Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys, fläkt (2018) och diskmaskin.
- I badrummet finns golvvärme, wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch med duschväggar och takdusch.