BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Sörskogen

Taggsvampsvägen 105

  • 5 rum och kök
  • 149 kvm
  • Såld
  • 4721
  • 7235
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om huset
Äntligen till salu! Barnfamiljens dröm med Sörskogens kanske bästa läge! Välkommen till ett stort rymligt gavelradhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 175 kvm fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök. Huset har två uteplatsen och två balkonger, bl.a. en stor trädäckad uteplats om 25 - 30 kvm på husets trädgårdssida och en balkong om 14 - 15 kvm som ni når från köket. Är solen uppe är det alltid sol på någon uteplats. Det är 3 P-platser på tomten och en i garage. På lagom avstånd från husets trädgårdssida finner ni områdets kanske bästa lekplats med bl.a. linbana, gungställning och klätterställning. Förskola finns i området och det är gångavstånd till närmsta grundskola. Bussens ändhållplats är i området.

Souterrängplan
Utanför huset finns en trevlig stensatt uteplats. Väl inne i huset möts ni först av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Till vänster om hallen finns ett bra sovrum som är perfekt för t.ex. familjens tonåring som vill ha lite avskildhet eller kanske för uthyrning eller ett hemmakontor eller .... Ja, det är bara fantasin som begränsar. Från det nedre trapprummet når ni en praktisk en liten toalett med wc och handfat, en SPA-avdelning med bubbelbad där också tvättmaskin och torktumlare finns samt ett rymligt förråd. Dessutom finns bastu och dusch samt ett praktiskt trappförråd.

Plan 1
Eller om man så vill, sällskapsplanet. Här finner ni ett ljust rymligt vardagsrum med med stora fönsterpartier. Direkt utanför vardagsrummet den stora härliga trädäckade uteplatsen med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Från den trädäckade uteplatsen har man god uppsikt över områdets kanske bästa lekplats som ligger på lagom avstånd. Detta är kanske den barnvänligaste delen i hela Sörskogen. På detta plan finns också det stora ljusa köket med plats för många matgäster. Kökets utrustning är induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin samt kyl och frys. I anslutning till köket ligger den ca 14 -15 kvm stora balkongen med härlig sol från strax efter mitt på dagen till solens nedgång. På plan 1 finns också en praktiskt gästtoalett med wc och handfat. Det här är ett plan man verkligen kan umgås på, såväl med familjen som med gäster.

Plan 2
Högst upp i huset finner ni ett renoverat badrum och tre bra sovrum. Det större sovrummet är avdelat så man har en walk-in closet också. I anslutning till det större sovrummet finns en mysig balkong mot den lummiga trädgårdssidan. Från det mellanstora sovrummet och det mindre sovrummet har man en härlig utsikt mot de centrala delarna av Huddinge och vidare bort mot Stockholm. Dagar med klar himmel ser man bl.a. Globen. Det rymliga badrummet har klinker med golvvärme och helkaklade väggar. Här finns wc, dusch som är stor nog för två personer, snyggt handfat med två kranar och kommod samt ett öppningsbart takfönster för bra ljusinsläpp och vädring.

Övrigt
Då det är ett gavelradhus har man också en bra tomt där man t.ex. kan ha lite egna odlingar.
Fiber ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfälligheten som man kan hyra för t.ex. barnkalas.