BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge

Alvägen 6

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ta chansen att förvärva detta totalrenoverade och påkostade gavelradhus! Ett modernt boende med en hög standard som totalrenoverats de senaste åren till ett inflyttningsklart skick. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar från 2016 fram tills idag med bland annat ny el, vattenburet värmesystem och VVS. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt villaområde vid enkelriktad gata med goda kommunikationer samt all välbehövlig service i närheten.

Husets väldisponerade ytor bjuder på fyra bra och väl tilltagna sovrum, två på vardera våningsplan. En planlösning med känsla och rymd om 120 + 24 kvm som gjord för umgänge med genomtänkta och sociala ytor där ni får plats för hela familjen. Två badrum varav ett med dusch och det andra med badkar. Exklusiva materialval såsom bland annat carraramarmor i både kök och badrum. Inte nog med det får ni även en fräsch tvättstuga, topprenoverat kök samt två uteplatser på både fram- och baksida med gräsmattor för barnen att leka på.

Den centrala samlingpunkten för familjen är det härliga familjeköket i en social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Modern och smakfull inredning med ljusgråa luckor, infälld belysning samt all maskinell utrustning (diskmaskin, vinkyl m.m.) allt stilrent integrerat. Luftigt vardagsrum med generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil. Fina detaljer såsom inbyggda högtalare i taket. Ljusa väggar och golv genomgående samt heltäckningsmatta. Huset kännetecknas även av gott om förvaringsmöjligheter med flera förrådsutrymmen i källarplanet och flertalet inbyggda garderobslösningar.

Från den fina trappan når ni den stor välkomnande uteplatsen på baksidan av huset. Här har ni eftermiddags- och kvällssol, perfekt och bjuda över vännerna på grillkvällar. Grönskande och barnvänlig lagom stor tomt om 356 kvm, insynsfritt och trevligt inramat av grönska. På gården finner ni ett trädäck med gott om plats för möblering och sandlåda för barnen. Garageplats går att överta i samfällighet för 1500 kr/år i intilliggande byggnad och fri parkering på gatan.

Bostaden är belägen på gångavstånd till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker, men också av goda kommunikationer till city via pendeltåg på drygt 15 minuter och flertalet busslinjer. Det finns flera förskolor, skolor och gymnasium att välja på i området. Familjär närmiljö med grönska, bad och flertalet lekplatser.

Sammanfattningsvis ett hem som genomsyras av en social rymd och gedigna materialval genomgående. Ett boende för er som uppskattar ett stilsäkert hem! Välkommen att boka in er för en privat visning!

- Ett modernt, ljust och inflyttningsklart gavelradhus på familjevänlig adress
- Exklusiva materialval bla. Carraramarmor genomgående i lyxigt utförande
- Insynsskyddat läge med stor trädäckad altan och trädgård i sydvästläge
- Fyra väl tilltagna sovrum, två badrum samt separat tvättstuga
- Stort familjekök med goda arbetsytor och all maskinell utrustning
- Goda förvaringsutrymmen i förråd samt inbyggda garderober
- Familjärt närområde med flera lekplatser och grönområden
- Garageplats möjlig att överta i intilliggande byggnad samt fri parkering på gatan
- Expansivt närområde med Huddinge Centrum på endast ca 15 min promenad
- Utmärkta kommunikationer med Huddinge pendeltågsstation och bussar
-Låga driftskostnader, radonmätning samt besiktning utförd och dolda fel försäkrad