BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Observatoriegatan 21A, 2 tr ÖG

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 6260
  • 4623
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade trea på en av Vasastans mest eftertraktade adresser. Två trappor upp i gårdshuset finner vi denna smakfullt renoverade lägenhet om 79 kvm. Här erbjuds härliga sociala ytor med fantastiskt ljusinsläpp, två bra sovrum, walk in closet, fönster i två väderstreck samt en generös balkong i söderläge.

Från den rymliga hallen finner vi ett trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök som möjliggör en rejäl matplats med rum för flertalet personer. Köket är fullutrustat och erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt gott om arbetsyta på köksbänken i carraramarmor. Vardagsrummet bjuder in till social samvaro, härifrån nås även balkongen som ligger i söderläge ut mot föreningens mycket fina innergård. Här finner man två härliga orangerier som med fördel kan nyttjas året runt, lekplats för de små och flertalet gemensamma uteplatser.
 
Från vardagsrummet nås det mindre sovrummet som utan problem inrymmer en fullstor säng, lekhörna/ arbetsplats samt förvaringsmöbel. En härlig rymd tillförs av det generösa hörnfönstret. Master bedroom är privat beläget och en stor walk in closet ligger i anslutning tillsammans med flertalet garderober. Badrummet är helkaklat med wc, handfat med kommod, badkar samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ett separat källarförråd hör till lägenheten. Mycket välskött förening med god ekonomi. Hiss som rymmer barnvagn.
 
En lugn oas i centrala Stockholm. Här bor du runt hörnet från vasaparken, restauranger, bagerier och matbutiker. Kommunikationer i form av både buss, tunnelbana och pendeltåg finns tre minuters promenadväg bort. Du når T-centralen och Arlanda express på ca 10 minuters promenad.  

Varmt välkomna!