BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka/Jarlaberg

Diligensvägen 104, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 5305
  • 2757
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen har ni chansen att köpa denna mycket fina och välplanaerade 2a med öppen planlösning i populära Jarlaberg. Bostaden är perfekt planerad med stora fönster och ligger i ett utmärkt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer till Stockholm City. Detta är en bostad ni inte får missa.

Bostaden är i mycket gott skick och erbjuder härligt ljusinsläpp, stor inglasad balkong samt stora och öppna rum. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket fina hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Från hallen kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket erbjuder goda förvarings- och arbetsutrymmen och har även en fin köksö med gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys samt spishäll och ugn. Vitvaror från Bosch. Stor matplats intill fönstret för större sällskap. Vardagsrummet rymmer större soffa, tv-möbler och annat möblemang. Från köket når man den härliga inglasade balkongen. Här får man enkelt plats med sittgrupp och gröna växter. 

Stort sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng. Här har man även mycket god förvaring i form av garderober. Helkaklat och fräscht badrum med wc, dusch, handfat, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Detta är en bostad ni inte får missa.

- 2a i mycket bra skick.

- Vardagsrum i öppen planlösning mot köket.

- Stor inglasad balkong.

- Närhet till vatten och natur och goda kommunikationer in till City.