BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka/Tollare

Godtemplarvägen 7

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 3846
  • 2776
  • 2580
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i populära Tollare i ostört hörnläge utan insyn. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt två stora balkonger, ena med förmiddagssol och den andra med eftermiddagssol. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som erbjuder härlig eftermiddagssol och fri utsikt. Balkongen är stor och här får man enkelt plats med större sittgrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin och spishäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två stora sovrum. Ett masterbedroom som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt läge med förmiddagssol. Utsikt mot den trevliga innergården. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt större säng och annat möblemang.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Två stora balkonger med förmiddagssol och kvällssol.

- Öppna sällskapsutrymmen, perfekt för större sällskap.

- Stora och rymliga sovrum.

- Bra förvaring i form av klädkammare och garderober.

- Genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

- Säljaren disponerar ett källarförråd i samma hus.

- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum och Restaurang The Old Smokehouse.

- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss där även SL-kort accepteras ombord.