BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

Värdera din bostad

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.
Södermalm

Ölandsgatan 44

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • 3.390.000 kr / Såld

Beskrivning

Mitt i Söders puls finner ni denna välplanerade och renoverade pärla som passar såväl singeln som paret. Lugnt läge med samtliga fönster mot den trevliga innergården, gör lägenheten mycket ljus och tyst. Med optimal och öppen planlösning och generös takhöjd känns lägenheten betydligt större. Stabil förening i välrenoverad fastighet från 1928 med bästa läget och låga avgifter. Välbevarade tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett och spröjsade fönster i original. Ljusgrå målade väggar och slipad samt vitlaserad fiskbensparkett genomgående. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en trevlig hall med platsbyggd hatthylla från byggnadsåret och gott om plats för avhängning. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Rakt in från hallen ligger det renoverade köket med sobert mörkblåa skåpsluckor, fina mässingsbeslag, bänkskiva i praktisk komposit och blandare från Tapwell. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn samt micro, vägghängd fläkt, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys från SMEG. Gott om arbetsytor och förvaring i skåp, ett kök för er som älskar matlagning med en social och öppen planlösning mot övriga rum.

Vidare in finner ni det generösa vardagsrummet där ni får gott om plats för soffgrupp. Invid köket finner ni ett generöst utrymme för matplats för ca 4-6 personer. Med fokus på fina detaljer så är samtliga strömbrytare och uttag i bakelit från Nacka Byggnadsvård med dimmer vid matplats, vardagsrum samt sovrum. Sovrummet är generöst utformat med gott om plats för dubbelsäng och inbyggda garderober längs ena väggen. Rofylld ljusgrön kulör på vägg och fiskbensparkett även här. Stort fönsterparti mot vardagsrummet släpper in gott om ljus och en vacker spegelförsedd dörr i original finns bevarad. Badrummet är stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger med handfat, WC och takdusch från Tapwell. Här finns även utrymme för tvättmaskin.

Trevlig förening med grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjligheter. Innergården ligger i rakt söderläge vilket sommartid ger sol från förmiddagen till långt fram på eftermiddagen. Här har ni en generös yta som sommartid möbleras upp där ni kan njuta av sommarens soliga dagar. Stabil ekonomi med låga avgifter och välrenoverad fastighet. Till lägenheten hör ett förråd. Här bor ni med ett toppenläge avskilt och lugnt på enkelriktad gata men ändå med närhet av det bästa av Södermalm kan erbjuda såsom Götgatans affärer och service med Ringens galleria med Teaterns trevliga foodcourt såväl som Skrapans galleria och Nytorget ett stenkast bort.

Välkommen på visningarna av denna inflyttningsklara lägenhet!

- Inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln med låg avgift! 
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier mot gården som släpper in gott om ljus
- Topprenoverat kök, sovrum med plats för dubbelsäng, stambytt helkaklat badrum
- Innergård i söderläge med sol stora delar av dagen och utsikt över innergården
- Trevlig förening med de stora renoveringarna gjorda och stabil ekonomi
- Toppläge på Söder med direkt närhet till ett stort utbud av service, affärer och nöjen 

- Goda kommunikationer med t-bana Skanstull runt hörnet

* Möjligheten att sätta en balkongdörr med egen uteplats på gården har undersökts och utretts av nuvarande ägare vilket styrelsen har ställt sig positiv till. (Observera att det i dagsläget inte finns något bygglov).