BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka/Jarlaberg

Diligensvägen 41, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 2.860.000 kr / Såld

Beskrivning

Mycket fin 3a som är ombyggd till en 4a med smakfullt renoverat kök och badrum! Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och fina 4a i Jarlaberg. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fräscht renoverad bostad i bästa läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. 

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök och en stor balkong i västläge. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen med klinkergolv som erbjuder generösa ytor för avhängning och garderober. Vidare in i bostaden kommer man till köket som är smakfullt renoverat 2016 med fina köksluckor i ek och vitt, bänkskiva i eklaminat samt vitt kakel över arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spishäll, ugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Stor matplats till hela familjen intill det trevliga burspråket.

Från köket når man den stora balkongen som ligger belängen i västläge med härlig eftermiddagssol och kvällssol. Här får man enkelt plats med större sittgrupp och gröna växter.

Intill köket ligger det välplanerade vardagsrummet. Här ryms enkelt större soffa, tv möbler samt annat möblemang. Bostaden har även 3 rymliga sovrum där man får plats med större säng och garderobsmöjligheter. Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat med förvaring, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

Bostaden ligger i ett mycket barnvänligt område som är bilfritt och har många fina lekplatser och gåavstång till skolan. Mycket trevliga innegårdar med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler som boende i Jarlaberg har tillgång till. 

- Välplanerad 3a ombyggd till 4a.

- Stor balkong i västläge.

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.

- Barnvänligt och bilfritt område med lekplatser och gåavstånd till skola.

- Mycket bra skick