BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hässelby Strand

Melongatan 16

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 4790
  • 804
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna generösa 4:a med radhuskänsla och dubbla uteplatser! Ca 400 meter bort har du tunnelbanans gröna linje med matbutiker och trevliga restauranger. Ett oerhört praktiskt läge nära Mälaren i en lugn och skön omgivning med härlig grönska. Inom ett par stationer finns Vällingby centrum med allt du kan tänkas behöva. Dessutom har du promenadavstånd till Matlesholmsbadet och härlig grönska i Grimstaskogens friluftsområde med utegym och löpspår samt härliga promenadstråk längs med Mälaren.

Genomgående ljus lägenhet med en delvis öppen planlösning och ett underbart ljusinsläpp. Rymligt kök med plats för matbord. Här har du gott om förvaring, bra med arbetsyta med fräscha vitvaror. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, ugn, spis och fläkt samt fullstor diskmaskin. Helkaklat och fräscht badrum med dusch och badkar, toalett, handfat och förvaring. Smart arbetsyta ovanför tvättmskain och torktumlare. Dessutom finns en gästtoalett. Två större sovrum med smart förvaring samt ett något mindre rum som passar sig perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Dessutom finns här ett par ordentliga garderober med smart förvaring! Vardagsrummet erbjuder matplats alternativt skrivbordshörna, soffgrupp samt TV-hörna. Kronan på verket är lägenhetens dubbla uteplatser, den ena med sol hela dagen och lekpark precis i närheten, perfekt för uppsikt. Den andra lite mer privat med kvällssol, perfekt för middagen ute i kvällssolen. En genuint genomtänkt och trivsam lägenhet!


- Underbara uteplatser
- Stabil förening
- Nära till tunnelbanan
- Optimal planlösning
- Nära till lekpark, skola och grönområden
- Rymligt förråd
- Stabil förening med friköpt tomt!


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad från tunnelbanan och närservice. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi, friköpt tomt och en ny och fräsch fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11
fredrik@bosthlm.se