BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Rindögatan 7, 8 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 8315
  • 3202
Värdera din bostad

Beskrivning

En bild säger mer än 1000 ord! Vill du också bo på populära Gärdet, i en optimal 2:a med milsvid utsikt över Stockholm? Då får du bara inte missa denna lägenhet!

Högst upp i huset på Rindögatan 7 hittar du denna luftiga lägenhet på 54 väldisponerade kvadratmeter. Huset är ritat av Gunnar Wejke och Kjell Ödeen och lägenheten präglas av funktionalismens charm. Ett genomgående ljusflöde med fönster i två vädersträck samt en rymlig balkong som ligger i härligt sydvästläge. Här kan solen avnjutas från lunch till solnedgång.

Ett stort och härligt sällskapsrum som bjuder in till socialt umgänge med utgång till balkong. Köket är välutrustat med allt som kan behövas för att styra härliga middagsbjudningar. Goda förvaringsamöjligheter, bra med arbetsyta, diskmaskin etc.. Intill köket har vi matrummet som rymmer ett stort bord med plats för åtta pers.

Sovrummet är rymligt med gott om plats för en dubbelsäng och valfri typ av trivselmöblering. Goda förvaringsmöjligheter i form av originalgarderober. Badrummet är i fint skick och utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin. Förvaringsmöjligheter i form av kommod och skåp.

Läget är även det fantastiskt! Här bor du med närhet till både grönskande Tessinparken samt Karlaplan med dess rika utbud i Fältöversten. På ett par minuter nås Gärdets tunnelbanestation och runt hörnet går 54:ans buss som tar dig till Östermalmstorg, T-centralen, Fridhemsplan och vidare mot Reimersholme.

Varmt välkommen på visning!

- Högst upp i huset

- Balkong i sydvästläge

- Milsvid utsikt över Stockholm

- Väldisponerade kvadratmeter

- Tillgång till två förråd

- Fantastiskt ljusflöde

- Närhet till både buss och T-bana