BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Follingbogatan 24, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 4699
  • 1631
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en spektakulär 2:a (möjlig 3:a) som mest liknar en innerstadsvåning med högt i tak, rymliga ytor, och stora spröjsade fönster med djupa nischer. En unik bostad med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe.

Bostaden är högt belägen på våning 3 av 4 med rymlig balkong i fritt läge mot den fantastiska gården. Väl inne i bostaden erbjuds en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter i många garderober. Ett stort och lyxigt badrum med bl a takdusch, duschvägg av glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp ovan, handfat med stor kommod undertill och en mäktig spegel. Längre in i bostaden erbjuds ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med högt i tak, två stora fönsterpartier med matplats intill ena fönstret och ett toppfräscht kök med bra förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av induktionshäll, varmluftsugn, integrerad mikrovågsugn och kyl/frys. Dessutom integrerad diskmaskin. Snyggt kakel ovan arbetsbänk och flertalet överskåp. Från köket vardagsrum/kök nås det fantastiska sovrummet med plats för stor dubbelsäng. Från sovrummet når man en walk-in-closet och även bostadens generösa balkong med sol från tidig morgon till tidig eftermiddag sommartid.

Ett unikt boende med alla bekvämligheter för den kräsne. Som medlem i föreningen har man tillgång till bl a garage med lediga platser, övernattningslägenhet, cykelparkering med verkstad, biorum samt den stora Klockhusparken precis utanför porten där du kan spendera varma sommarkvällar med grill, utemöbler och kolonilotter.

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Lugnt och trivsamt område med närhet till vackra grönområden likväl som till kommunikationer. Mataffär, restauranger samt gym på gångavstånd. Dessutom flertalet förskolor och skolor i området.

En bostad att längta hem till - varmt välkommen på visning!

- Spektakulär bostad med högt i tak och stora spröjsade fönster med djupa nischer
- Alla bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin
- Balkong mot den rogivande gården
- Fantastiskt sovrum med walk-in-closet
- Brf med tillgång till bl a garage, barnvagnsrum, cykelrum, tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet och biorum
- Till lägenheten hör ett vindsförråd