BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Johan Skyttes väg 398

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 6238
  • 3037
Värdera din bostad

Beskrivning

Generellt om lägenheten och området
Underbart hem med stor balkong! Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet. De stora fönsterpartierna i kombination med de ljusa färgvalen gör hemmet riktigt trivsamt. 

Långbro Park är ett populärt område bland alla åldrar och nuvarande ägare har trivts riktigt bra. Strax utanför porten tar parken vid, som är en populär plats för picknickar varma sommardagar.
I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. Som boende här har man närhet till det mesta. På gångavstånd finns Fruängen C som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, Systembolaget, gym, mataffärer och bra allmänna kommunikationer i form av t-bana och bussar. I centrum finns också Erssons fisk och deli samt den trevliga butiken Handgjort som tillverkar chokladpraliner, tårtor och bakverk. 
Ca 10 minuter åt andra hållet finns det charmiga fiket Fru Marias bak och även en underbar blomsteraffär. Lite längre ned på Svartlösavägen finns restaurangerna Rinos Bodega och Aloë. 

Balkong
Den som är växtintresserad kommer att älska den stora balkongen. Med utemöbler och växter blir den till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner, det perfekta stället för middagarna under sommarhalvåret. 

Vardagsrum - fokus på umgänge

Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Från rummet har du en trevlig vy mot köket. 

Smakfullt kök - med plats för många gäster
Att köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet resulterar i trevliga sällskapsytor. Köket är praktiskt utformat i vinkel med gott om skåpförvaring. Köksluckorna är klassiskt vita och släta vilket bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan i sten och det gråa kaklet. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, mikro samt ugn. Intill fönsterpartierna ryms ett matbord för 4-6 personer.

Sovrum
Bostadens sovrum vetter mot den trevliga balkongen och innergården och har gott om utrymme för en större säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns en uppskattad garderobsvägg med smidiga skjutdörrar. 

Badrum 
Badrummet går i en sober färgskala med grått klinker och vitt kakel. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och praktiska väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, WC, handfat med kommod och badrumsskåp. Här finns också härlig golvvärme. 

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har plats för hatthylla, byrå och spegel. För de ting som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer källarförrådet till användning.
På samtliga golv i bostaden, utom badrum, pryder en enhetlig parkett och samtliga väggar går i en vit nyans.