BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kils

Kils Gårdsväg 9B

  • 6 rum och kök
  • 160 kvm
  • Såld
  • 7276
  • 148
  • 4211
Värdera din bostad

Beskrivning

Magiskt treplans parhus med plats för den stora familjen. Måste upplevas på plats. Ett av områdets kanske bästa läge. Fastigheten är med i samfällighet för att få båtplats.

I familjevänliga och natursköna Kil finner ni detta trivsamma boende om 6 rum och kök varav upp till hela 5 sovrum. Bostaden har genomgående hög standard och smakfulla materialval. Vardagsrum, kök och sovrum har ekparkett och i hallen ligger fint Bricmate. Stort härligt kök med inredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning från Siemens såsom induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, fullstor kyl och frys. Bänkskivan i köket är i natursten. samtliga badrum är helkaklade med stora infällda speglar och infällda takspotlights, samtliga har dusch och ett har badkar. Duschar och kranar från Tapwell. Ena badrummet har tvättmaskin, torktumlare. Genomgående bjuder huset på riklig förvaring. Exteriör bjuds på stora uteplatser och balkonger med sol från morgon till kväll, gräsytor för lek, parkeringsplats och ett stort förråd. 

Längs strandlinjen i Kilsviken invid Baggensfjärden finns brygga med båtar och badmöjligheter. Lekplats finns i området och i närområdet ligger bra förskolor och skolor samt fritidsaktiviteter som golf, ridning och skridskoåkning. Täta kommunikationer tar dig till City. 

- Är med i samfälligheten till båtplats vid Kilsviken
- Barnvänligt 
- Tomten vid detta parhus är upplåten med lägenheten
- Motionsmöjligheter 
- Nära till bad och friluftsliv
- Nära till förskola och skola 
- 5 sovrum, 3 badrum