BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - centrum

Solberga Hagväg 11, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Generellt om lägenheten.
På Solberga Hagväg 11 väntar denna trevliga, välplanerade och helt nyrenoverade lägenhet högst upp i huset med en solig balkong i bästa sydväst-läge. Varför inte bli först att bo i lägenheten efter renoveringen.

Lägenheten har ett attraktivt läge högst upp i huset med ljusinsläpp från två håll, stort vardagsrum, balkong och två rofyllda sovrum gör detta till ett hem att trivas i. Bostaden har en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Balkongen mot den trivsamma Lerkrogsparken blir lätt till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner.

Som boende här har man närhet till det mesta. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. I närområdet finner ni också härliga Långsjöbadet som är ett kärt utflyktmål för de boende i området. Där plogas också upp en skridskobana vintertid då istjockleken tillåter. 

Vardagsrum.
Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. På golvet pryder en vacker nyinlagd parkett. Varma sommardagar kliver man gärna ut på den angränsande balkongen.

Balkong
Den trevliga balkongen med sitt fria läge i sydväst mot trivsamma Lerkrogsparken ger många härliga soltimmar. Här kommer mycket tid att tillbringas soliga sommardagar.

Sovrum 1 och 2
Två bra sovrum i ostört läge. Här finns gott om plats för både säng och sängbord men också för en mindre soffgrupp eller skrivbordshörna.

Ljust kök - med plats för många gäster
Köket är praktiskt utformat i vinkel med gott om skåpförvaring. Den maskinella består av diskmaskin, spishäll, ugn och separat kyl och frys, allt helt oanvänt. Intill fönsterpartiet ryms ett matbord för 4-6 personer. 

Badrum
Badrummet är precis som resten av lägenheten helt nyrenoverad. Här finner ni helkaklade väggar och klinker på golvet. Utrustningen består av duschhörna med välvda glasdörrar, handfat med kommod, wc och eluppvärmd handdukstork. Det är dessutom förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Hall
Hallen är ljus och rymlig. Här finns det gott om plats för ytterkläder och skor. 

Klädkammare
Från hallen når ni den rymliga klädkammaren.