BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan- Birkastan

Tomtebogatan 28A

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en sekelskiftestvåa i Birkastan med alla rätt!

I fin fastighet finner ni den mest välplanerade sekelskiftestvåa, här har varje yta tagits tillvara på bästa vis. Fint bevarade sekelskiftesdetaljer samsas med en smakfull och varsam renovering med fina färgval. Hemmet har genomgående fina originalbrädgolv som har slipats, generös takhöjd, speglade fönsternischer och fina ljusinsläpp. Gott om förvaringsmöjligheter via klädkammare och smart lösning i sovrummet.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matbord samt ytterligare möblemang. Köket är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin. Sovrummet har sobert gråmålade väggar och plats för 140 - 160 cm bred säng med en fin heltäckningsmatta. Helkaklat och fräscht badrum med dusch. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd som ligger en trappa ned. Tack vare planlösningen med ett separat sovrum passar lägenheten utmärkt för såväl en som två personer.

Föreningen äger marken och har låg belåningsgrad, samt många stora renoveringar bakom sig. Otroligt välskött förening med låg avgift där bredband och kabel-tv ingår. Det finns en trevlig innergård, bastu för medlemmarna, fräsch tvättstuga, torkrum samt cykelrum.

Ett av de allra bästa lägena i hela innerstaden. Birkastan tillhör ett av Stockholms mest attraktiva områden och med förstklassiga kommunikationer (grön tunnelbanelinje, stadsbussar, pendeltåg och flygbussar) inom 5 minuters gångväg.

Det som framförallt gör just Birkastan så speciellt och omtyckt är det stora och varierade utbudet av restauranger, caféer och små bagerier. På Rörstrandsgatan doftar det alltid nybryggt kaffe och stämningen är trevlig och avspänd.

Sommartid blir det nästan lite utlandskänsla på trottoarerna, när uteserveringarna plockas fram. Kanske är det just därför som Birkastan kallas för "Lilla Paris".

Varmt välkomna på visning!

- Välplanerade kvadratmetrar och separat sovum med dubbla pardörrar

- Nyrenoverat kök med diskmaskin

- Passar både singeln och paret

- Bevarade originalgolv som har slipats och vitsåpats

- Solid och väl omhändertagen förening med mycket låg avgift