BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö Långsjö

Långsjövägen 87

  • 5 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 7879
  • 15976
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en charmig enplansvilla från 1952 (en mindre del är från 1915) med souterrängplan på en friköpt tomt i Långsjös trivsamma villakvarter. Den äldsta delen och den minsta är från 1915. Det mesta av ursprungshuset revs och på det som var kvar byggdes det till en större del 1952. Boarea är 118 kvm och biarean är 102 kvm. Stor trevlig och barnvänlig tomt om hela 1052 kvm som dessutom är friköpt.

Entréplan
På entréplan finner ni fem rum och kök samt badrum, gästtoalett och en stor terrass. Det är ett stort ljust vardagsrum med flertalet fönster och på golvet en fin parkett i original samt två utgångar till den mysiga terrassen. Den ena delen av vardagsrummet angränsar till matsalen som skulle kunna bli ytterligare ett sovrum för den som behöver. Mitten av vardagsrummet är stort och luftigt. I den andra delen av vardagsrummet finns en mysig ljus del för t.ex. en soffgrupp. Här finns också den ena utgången till terrassen. Den trivsamma terrassen för genast tankarna till det soliga medelhavet med vita murar och klinker på golvet. Vidare finns en ljus hall med bra plats för ytterkläder och skor samt kök, tre bra sovrum och en gästtoalett.
Hela entréplanet präglas av stora härliga sällskapsytor.

Souterrängplan
Här finner ni bl.a. ett dubbelgarage, tvättstugan, matkällare, pannrum och bra förrådsutrymmen.

Tomt
Det är en stor 1 052 kvm friköpt tomt, inhägnad med en stor plan del som lämpar sig alldeles utmärkt för spel och lek. Här finns det dessutom flertalet fruktträd.

Övrigt
Besiktning är gjord i år. 
Energideklaration är gjord 2016. 
Radonen är mätt tidigare och det var låga värden enligt ägaren, i alla fall under gränsvärdena. Protokollet har vi inte. Ny korttidsmätning är inskickad och vi väntar på resultatet.

Det är nära till förskolor, skolor och bra allmänna kommunikationer.