BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Skönviksvägen 275

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 7038
  • 3037
Värdera din bostad

Beskrivning

I eftertraktade Stureby ligger denna härliga etagevåning med en totalyta om ca 97 kvm med en fantastisk rymd, stora fönsterpartier, takfönster och öppna sociala ytor. Man blir glad av sådant som är välbyggt och renoverat med känsla, så var beredd på att le. Denna underbara trea ligger i en vacker och välskött fastighet med anor från mitten av 50-talet, det är ett hem som bör tilltala dig med högt ställda krav. En fristad för dig som vill skapa ditt egna drömhem med gamla detaljer som smakfullt kryddas med nutidens krav på estetik.


Lägenheten har två sovrum varav ett med en egen balkong, vardagsrum med kamin och mysiga takfönster, ett funktionellt badrum med dusch samt en lagom stor hall. Lägenhetens paradnummer är det stora sociala köket från Puustelli med köksö och en ordentlig matplats, som skapats efter en omsorgsfull ombyggnad och som om detta inte vore nog, kan detta hem dessutom skryta med ett utmärkt läge samt en mängd vackra detaljer som vackert bevarats från när huset uppfördes eller återskapats med största respekt och kunnande. Utbygge av vind kan eventuellt ske om någon vill och har råd!

Skönviksvägen är för många en favoritgata och den löper några få minuters promenad från Sturebys tunnelbana. För dig som gillar arkitektur och äldre byggnadsverk är en promenad i närområdet full av flera intressanta stopp. Huset på Skönviksvägen 275 var ett av de husen som Backström & Reinius var med och utformade.

Detta boende uppfyller de flestas drömmar - Ta gärna med hela familjen och kom på visning.