BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Mössebergsvägen 16

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 4160
  • 4069
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett av områdets bästa lägen uppe på Tranebergs gröna höjder. Till tunnelbanan går du dörr till dörr på några få minuter likväl som till Alviks torg där du har matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger. Ett oerhört praktiskt läge nära Mälaren i en lugn och skön omgivning med härlig grönska. Utöver tunnelbanan finns även tvärbanan nära till hands som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Dessutom kan du ta dig genom Bromma med Nockebybanan samt att det finns bussar för lokala transporter.

Genomgående ljus lägenhet med en delvis öppen planlösning och ett underbart ljusinsläpp. Rymligt kök med plats för matbord. Här har du gott om förvaring, bra med arbetsyta och även en härlig utsikt mot föreningens charmiga och gröna uteplats. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, ugn, spis och fläkt samt fullstor diskmaskin. Helkaklat och fräscht badrum med dusch, toalett, handfat och förvaring. Möjlighet att installera tvättmaskin finns. Dessutom finns här ett fönster för ett skönt ljusinsläpp. På andra sidan av den praktiska hallen finner du sovrummet som har plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Dessutom finns här ett par ordentliga garderober med smart förvaring! Vardagsrummet erbjuder matplats alternativt skrivbordshörna, soffgrupp samt TV-hörna. En genuint genomtänkt och trivsam lägenhet!


- Underbar uteplats
- Stabil förening
- Ett par minuter till tunnelbanan
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt förråd

- Fastighet med fiber


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad från centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11
fredrik@bosthlm.se