BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm,

Lill-Jans plan 3 A

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 6335
  • 2542
  • 4975
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna vackra sekelskiftestvåa på klassiska och trivsamma Lill-Jans plan!
På en av Stockholms mest attraktiva adresser finner ni denna sekelskiftestvåa om 63 kvadratmeter.
En optimalt planerad och ljus lägenhet i perfekt skick med högt i tak, stora sällskapsytor och påkostade material. Här hittar du klassiska sekelskiftesdetaljer som fungerande kakelugn, höga lister, fönsterspeglar samt spegeldörrar. Dessutom balkong i sydvästläge!

- Balkong mot innergård
- Fungerande kakelugn
- Genomgående ljus bostad
- Generös takhöjd
- Optimal planlösning
- Fastighet anno 1896

En rymlig och inbjudande hall med hatthylla skapar ett positivt första intryck av denna lägenhet som i övrigt rymmer ett rymligt och stilrent kök med utgång till rymlig balkong i sydvästläge! Ett sovrum samt ett öppet och socialt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Kakelugn och gott om plats för soffa och stor matgrupp. Här hittar man även ett stort och påkostat badrum med toalett, dusch, handfat, förvaringsskåp och handdukstork.

Brf Lill-Jans Plan 3 är en trevlig och välskött förening med mycket god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, barnvagnsparkering finns i ryttargången och cykelförråd på gården.

Hall
Det första vi möts av i bostaden är en rymlig och inbjudande hall med hatthylla. Vita väggar och ljust golv.
Kök
Rymligt och stilrent kök med generösa arbetsytor, bänkskivor i marmor och plats för matbord och stolar. Vita väggar och ljust golv samt utrustning i form av spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt samt tvättmaskin.
Vardagsrum
Ett öppet och rymligt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp, kakelugn och gott om plats för soffa och stor matgrupp. Vita väggar och ljust golv.
Sovrum
Sovrummet nås via hallen och är stort och rogivande med klädkammare, plats för stor säng och fint ljusinsläpp. Vita väggar och ljust golv.
Badrum
Badrummet är stort och påkostat och är utrustat med toalett, dusch, handfat, förvaringsskåp och handdukstork. Marmorgolv och marmorväggar.
Balkong
Rymlig och solig balkong sydväst. Här har man utsikt mot den trevliga innergården. Nås via köket.

Bostaden har ett mycket centralt, lugnt och attraktivt läge med närhet till restauranger, butiker, caféer, barer, skola, fina grönområden, busshållplats och tunnelbanestation.  Exempelvisn ära till både humlegården, Stureplan och Lill-jans skogen. Det finns gott om parkeringsmöjligheter vid stadion i närhet av porten.