BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 24. 7 tr

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld

Beskrivning

Vattenkontakten från bostaden är magisk. Ni måste uppleva bostaden på plats för att förstå känslan!

Varmt välkomna till en av föreningens absoluta pärlor på våning 7 med en spektakulär utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Dubbla balkonger där utsikten är fantastisk från båda två med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Vån 7, högt upp med en fantastisk vattenkontakt
- Nyligen tillträdda Brf Tollare Hamnplan
- Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Två fantastiska badrum
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss där även SL-kort accepteras ombord

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske häftigaste lägen 7 trappor upp i huset med fri utsikt mot vattnet. Här finner ni en stor möblerbar balkong rakt mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen gör entré vid soluppgång och försvinner vid skymning. 

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum samt extra duschrum och toalett. Perfekt familjebostad.

Bostaden har även tre sovrum där masterbedroom är väldigt generöst. Lägenheten är belägen 7 trappor upp i huset med frontläge mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats.

Till bostaden finns ett ca 6 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Varmt välkomna på visning!