BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra - Ormkärr

Glanshammarsgatan 235

  • 5 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 5986
  • 16568
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta friköpta radhus med suveränt läge i sydväst på altan och trädgård. Renoveringschans var du har möjlighet att skapa ditt egna drömboende. Radhus med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En uteplats och lättskött tomt som verkligen blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner - sydvästläge med grönskande omgivning - harmoni är ordet! 

Området är mycket barnvänligt med lekplatser, barnfamiljer, barnomsorg och skola på mycket bekvämt avstånd några minuter bort. Barnen kan enkelt springa mellan kompisarna i området och leka i de kringligande skogspartierna. 

Här möts man av en lättillgänglig planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Radhuset har en suverän uteplats mot grönska i bästa sydvästläge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren.

Ett boende som en köpare kommer vilja renovera till sitt helt egna drömboende! 

*****
ENTRÉPLAN
*****

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot framsidans lilla grönskande gräsytor och solens strålar under morgon och förmiddag. Härligt kamin att njuta vid. Björkparkett på golvet. Tapetserade väggar. 

SOVRUM / FÖRRÅD 
På detta plan finns utmärkta förvaringsmöjligheter i både pannrum och förrådsrum. Förrådsrummet är mycket generöst och skulle kunna nyttjas om ett extra sovrum om behovet finns. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderober. Plats finns för garderob och klädavhängning. Uteplats på framsida samt lite gräsmatta och grönskande odlingar, här avnjuts morgonkaffet perfekt i solen. 

*****
ÖVRE PLAN
*****

KÖK
Ett generöst kök var gott om plats finns för många att njuta och umgås. Plats för matbord 4-16 personer. Från köket har man direkt utgång till altanen och tomten. Bra arbetsytor och förvaring. Goda möjligheter att disponera köket när det renoveras till ett perfekt kök utefter just dina önskemål. Ett kök i original från byggåret 1962. 

UTEPLATS / TRÄDGÅRD
En verkligen charmig altan och trädgård i absolut bästa sydvästläge som angränsar mot allmänning. En altan var plats finns för soffgrupp, barnens lek, och grönskande odlingar. Framför altanen finns en lättskött gräsmatta som omgärdas av grönskande buskage och perfekt liten skogsparti för barnens lek med andra ord. Läget i sydväst med sol under stora delar av dagen och mot kvällen gör det verkligen till ett extra rum för skönt häng! Minimalt med insyn sommartid tack vare de grönskande omgivningarna. 

SOVRUM 1, 2 & 3
Tre rofyllda sovrum med fönster mot den lugna framsidan. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats för garderober och i det större finns inbyggda garderober. 

BADRUM
Ett badrum med fint mosaik på golvet och kakel halvägs upp på väggarna. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch.