BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Högalid

Verkstadsgatan 5

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 4172
  • 4555
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en charmig och ljus 1,5:a på bästa läge i Hornstull. Lägenheten är optimalt planerad med fina ljusinsläpp tack vare två fönster som ligger i fil. Hemmet präglas av bevarade detaljer från husets byggår såsom fönster med djupa nischer, takrosett, generös takhöjd samt fiskbensparkett. Lägenhetens väggar är nymålade och golvet har nyligen slipats.

Lägenheten är välplanerad och allt man kan önska inryms. Rummet rymmer såväl en stor soffhörna, stort matbord samt 120 cm bred säng i den separata sovalkoven. Trevligt kök som ligger med öppen planlösning mot rummet. Gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor. Välplanerat badrum som är utrustat med badkar. Gott om förvaringsmöjligheter i den inbyggda klädkammaren samt plats för extra förvaring i hallen. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. 

Mycket välskött och populär förening som äger marken, och som har många stora renoveringarna bakom sig. På Verkstadsgatan har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk på Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer samt bästa möjliga kommunikationer med både T-bana och flertalet bussar.

Snabbt tillträde är möjligt.

Varmt välkomna på visning!