BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Erstagatan 22, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 7631
  • 2924
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ytterst välplanerade och charmiga 1:a i hjärtat av Södermalm. Lägenheten ligger belägen med ett högt läge på 3 trappor i en vacker funkisfastighet från 1939. Luftigt och ljust vardagsrum med vacker fiskbensparkett, smakfull planlösning med naturlig plats för både matplats, sänglösning samt för soffa eller fåtölj.

Stort vackert fönsterparti i burspråk i allrummet och fönster i köket ger ett fint ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat, inrett med blått kakel och ljusa klinkers med golvvärme. Det renoverades i samband med stambytet (2004), då förbereddes även för tvättmaskin. Bra arbetskök med spis, kolfilterfläkt, diskho samt kyl & frys. Lägenheten har högt i tak, ljusa ytskikt och en hemtrevlig känsla. En perfekt etta som man kan flytta in i direkt!

Från lägenheten har man gångavstånd till Vitabergsparken för härliga sommardagar och närområdet kryllar av av populära restauranger, butiker och caféer.

Bör upplevas i person!

- Högt läge med fin utsikt mot takåsar och vackra grannfasader.
- Originaldetaljer bevarade
- Högt i tak
- Lättmöblerat rum
- Hiss
- Välskött och engagerad förening med god ekonomi
- Fantastisk takterrass i söderläge som medlemmar får nyttja
- Nära bra kommunikationer

Brf Veken 1 upplåter nu denna hyresrätt som bostadsrätt, pengarna för försäljningen går därmed direkt in till föreningens kassa och stärker ekonomin ytterligare.

Varmt välkomna på visning!