BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Erik Sandbergs gata 6

  • 1.5 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 5963
  • 1202
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Gamla Råsunda på lugn adress i villaidyll ligger denna härliga lägenhet som med enkla medel görs om till en optimal 2:a. Lägenheten präglas av 30-talets charm med vackra originaldetaljer och en generös takhöjd. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde i hela lägenheten. Balkongen vetter mot gården och här kan solen avnjutas om eftermiddagarna.

Bostaden erbjuder ett välutrustat kök som enkelt kan skärmas av med en glasvägg eller liknande för att få ett separat sovrum. Vardagsrummet inbjuder till socialt umgänge och erbjuder gott om plats för både soffdel och matbord för 4-6 personer. Fräscht badrum med golvvärme, rymlig dusch, handfat, wc samt spegelskåp och kommod för förvaring.

I Råsunda bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till natur och god service. lntill finns butiker, restauranger och caféer; här råder en behaglig småstadspuls. På gångavstånd ligger Mall of Scandinavia samt Solna Centrum som har ett brett utbud av butiker som inbjuder till shopping. Här finns även två sjöar, Råstasjön och Lötsjön som är populära för picknick och rekreation. I Ursvik finns utmärkta motionsspår genom skogen.

 

Kommunikationerna är mycket bra och med tunnelbana från Solna Centrum nås T-Centralen på bara tio minuter. Med pendeltåget från Solna Station tar det 8 minuter till T-Centralen. Buss 515 passerar runt hörnet och tar dig till Odenplan på 25 minuter. Även tvärbanan mot Alvik hittar du alldeles i närheten. Mall of Scandinavia ligger på 10 minuters promenadavstånd med direkt närhet till ett stort utbud av nöjen och shopping.

Missa inte denna charmiga lägenhet!

- Välbevarade originaldetaljer

- Genomgående ljusflöde

- Balkong i västläge

- Välutrustat kök och badrum

- Stabil förening med god ekonomi (belånad med endast ca 1,6 mkr)

- Välbevarad fastighet med fantastiskt läge nära både grönområden och T-bana