BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 285, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 37.5 kvm
  • Såld
  • 5828
  • 3760
Värdera din bostad

Beskrivning

På fantastiskt läge och med låg avgift på 2.104 kr/mån möter vi denna mysiga och välplanerade etta, ett hem som är som gjort för både en och två personer, i en av Högdalens mest stabila föreningar. Här bor du på en lugn adress, beläget nära centrum och goda kommunikationer. Förutom allt detta så har du här chansen att bli medlem i en stabil HSB-förening med låg belåning på bara 2.621kr/kvm!

Tillsammans med en oslagbar planlösning, en stor balkong och en rymlig klädkammare erbjuder denna fina lägenhet det mesta som kan önskas. Köket är ovanligt trevligt med en matplats för upp till 4 personer och gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor, allrummet är generöst och har plats för både soffgrupp och sovdel. Klädkammaren sväljer det mesta i klädväg. Då eftermiddagssolen sänker sig kan dagens sista timmar avnjutas på balkongen, här är det härligt att vara. Till sist ett stambytt badrum med dusch och tvättmaskin. Ett boende att flytta rakt in i!

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och Stockholms största skatepark (High Valley) finns här. Tunnelbanan finns inom några minuters promenad bort och tar dig till stan på bara 19 minuter.

- Låg avgift på bara 2.104 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
- Stambytt badrum
- Populär och välskött HSB förening med låg belåning
- Optimal planlösning och två förråd tillhörande lägenheten
- Ett stenkast från kommunikationer och strövområden
- Ett expansivt område

Varmt välkommen på visning!