BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 32 8tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 8170
  • 1477
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna smakfulla och perfekt planerad 2:a med stor terrass med bästa solläge och magisk fri utsikt över takåsar. Bostaden är högt belägen med ostört läge med generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och hänförande milsvid fri utsikt från alla rum. Härtill finns en stor solig terrass (12kvm) med plats för såväl matbord, solstolar och loungegrupp. Här kan det stora sällskapet med fördel njuta av solen och den slående utsikt över takåsarna och vidare så långt ögat når. Terrassen har skjutbara glaspartier vilket gör att man förlänger säsongen några månader till om året!

Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi. Föreningen sänkte avgiften med 15% i januari. I december 2017 samt augusti 2018 fick alla medlemmar dessutom en avgiftsfri månad.

Ni får inte missa poolen på föreningens innergård med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är direktaccess till dynamiska Liljeholmstorget med gallerians 90 butiker och Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i delvis öppen planlösning till köket. Rummet har gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Stora generösa fönsterpartier medför rikligt med ljusinsläpp och skapar härlig rymd med fri utsikt över takåsar.

Terrass - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor terrass om 12 kvm med storslagen utsikt. Terrassen har bästa solläge och via skjutbara glaspartier gör att den med fördel kan nyttjas våren, sommaren och hösten. Storleken och disponering gör att den bjuder in till fest för det stora sällskapet som kanske avslutas i poolen på innergården. Här ryms såväl matbord och lounge möbler.    

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor via grå bänkskiva med vitt kakel ovanför. Här finns även en köksö som löser alla förvaringsproblem. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn. Allt i vitt och påkostat från Siemens. 

Sovrum - Ostört läge, utan insyn
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge med stora fönsterpartier som medför fri utsikt över takåsar, utan insyn. Förvaringsytor finns via en inbyggd garderob. 

Badrum - Smakfull och påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkt grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, stor kommod, handdukstork, stor spegel samt dusch med skjutbara duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Hall - Rymlig och välkomnande
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett härligt sätt. I hallen finns bra avhängningsytor och gott om förvaring i form av inbyggda garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.