BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Marieberg

Lagerlöfsgatan 8, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 9811
  • 5942
Värdera din bostad

Beskrivning

Skuldfri förening! Välkommen till denna mycket fina och behagliga tvåa med en härlig balkong i västerläge med sol från mitt på dagen till solnedgång. Lägenheten ligger i ett hus från år 1943 och bostaden har framträdande funkiskaraktär. Bevarade tidtypiska detalljer från byggåret som fiskbensmönstrat parkettgolv i ek, vackert kalkstengolv, fönsterbänkar i kalksten och innerdörr med glasparti. Här får man en optimalt planerad lägenhet med en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har genomgående mycket behagliga färg- och materialval. Från bostaden som ligger med ett helt fritt läge har man ingen insyn och härifrån har man tjusig utsikt över lummig parkmiljö med Konradsbergs slottsliknande byggnad i bakgrunden.

Huset ligger verkligen i en underbar boendemiljö invid Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands glittrande vatten. Här bor man med lummiga parker, mysiga klippbad, härligt vatten, underbara strandpromenader och fartfylld stad mer eller mindre direkt utanför porten. Börja dagen med en perfekt motionsrunda Kungsholmen runt (ca 1 mil) eller promenera ostört i parkmiljö och vidare längs med stranden hela vägen in till Stadshuset.

Generellt om lägenheten

Suterränghus
Huset är byggt i suterräng med 6 våningar mot Lagerlöfsgatan och 7 våningar mot parken. Denna lägenhet ligger på våning 4 av 7 mot parken.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök (Marbodal) renoverat 2014. Kökutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, gasspis med tillhörande ugn samt spisfläkt. Snyggt vitt kakel ovan bänkytor.

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Fint vardagsrum med ljuvlig atmosfär. Rummet har bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Från rummet når man lägenhetens balkong. 

Balkong – Suddar ut gränsen mellan ute och inne
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns plats för bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. 

Sovrum – Rogivande och lugnt
Stort sovrum med lugnt och rogivande läge. I sovrummet finns gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang.

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. För förvaring finns en stor garderob med skjutdörrar. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och vackra stengolv. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Rymligt och snyggt
Väldipsonerat badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med ljusgrått klinkers. Badrumsutrustningen består av toalett, dusch, tvättmaskin, handdukstork, tvättställ samt ett badrumsskåp. Badrummet är även utrustat med golvvärme och spotlightsbelysning med dimmerfunktion.

Förråd
Till lägenheten hör två källarförråd, där det ena förrådet är stort och rymligt och det andra förrådet är av matkällarstorlek.