BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Forum

Serenadvägen 38

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 5214
  • 2530
Värdera din bostad

Beskrivning

VÄLKOMMEN!
Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet med ett fantastiskt läge en trappa upp längst ner på Serenadvägen utan inysn.  Här bor du familjevänligt med närhet till bland annat fina grönområden, köpcentrum och busshållplats. Nacka Forum ligger precis runt hörnet, Nyckelviken en kort promenad bort och Stockholms innerstad når du enkelt med cykel.

BOSTADSBESKRIVNING
Lägenheten är ljus och har stora generösa rum. Stor inglasad balkong i söderläge där man kan njuta av solen. Lägenheten består av ett trivsamt arbetskök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen samt ett stort matbord för 6-8 personer, ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv samt ett generöst sovrum med härligt ljusinsläpp från fönstren. Den fina södervända balkongen nås från vardagsrummet som också är inglasad för att kunna nyttjas året om. Badrum med badkar och tvättmaskin samt en bra klädkammare. Till lägenheten finns ett förråd.

HSB:s Brf Tinget i Nacka är en välskött förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, gemensamhetslokal, en vacker innergård och cykelrum.

- Stabil förening och välskött förening. 
- Ligger bra placerad i området utan någon direkt insyn.  
- Inglasad balkong
- Generösa rum med plats för det mesta 
- Butiker, mataffärer och bushållplatser precis intill föreningen 
- Förråd om ca 4 kvm
- Handikappanpassat boende