BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Solberga

Sandalmakarbacken 11

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 6093
  • 2605
Värdera din bostad

Beskrivning

På Sandalmakarbacken 11 väntar detta trevliga och välplanerade hem med bl.a solig balkong. 

Attraktivt läge på det mellersta planet med ljusinsläpp från två håll, stort vardagsrum, inglasad balkong och två rofyllda sovrum gör detta till ett hem att trivas i. Bostaden har en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. De stora fönsterpartierna i kombination med det fria läget gör hemmet riktigt trivsamt. Balkongen är inglasad och går därmed att nyttja större delen av året. Med utemöbler och växter blir den till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner.

Solberga är ett populärt område och nuvarande ägare har trivts riktigt bra. Som boende här har man närhet till det mesta. På kort gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - fokus på umgänge
Det som utmärker det här hemmet är den trevliga planlösningen. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. På golvet pryder en vacker originalparkett. Rummet har ett ostört läge, från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som snart bjuder på härlig grönska.

Balkong - självklar sällskapsplats under sommarhalvåret
Den inglasade balkongen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Här kommer mycket tid att tillbringas och plats finns för flera gäster. Placeringen ger också härliga soltimmar.

Sovrum 1
Ett rofyllt rum utan någon insyn. Från det stora fönstret har du utsikt över träd som snart är i full grönska. Här finns plats för säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns garderober. En trevlig detalj är fönsterpartiet med utsikt över balkongen.  

Ljust kök - med plats för många gäster
Köket är praktiskt utformat längs två sidor med gott om skåpförvaring. Den maskinella består av diskmaskin, spis och kylskåp. Intill fönsterpartiet ryms ett matbord för 4-6 personer. 

Badrum
Badrummet är stambytt och går i en smakfull färgskala med ett mörkt klinker på golvet och ljusare kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, handfat, badrumsskåp, vägghängd WC, dusch, handdukstork samt torkskåp. Här finns också ett fönster som ger ljus och möjliggör vädring.

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum har också ett ostört läge utan någon insyn. Här kan du möblera med en säng, nattduksbord och förslagsvis en bokhylla.

Gästtoalett
I anslutning till hallen finns en praktisk gästtoalett med handfat och WC.

Hall
Första delen av hallen fungerar som ett kapprum med plats för hatthylla och ytterkläder. Lite längre in i hallen finns gott om möblerbar yta, här kan du förslagsvis inreda ett hemmakontor. Garderober finns längs ena väggen.