BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Fruängen

Barbro Alvings gata 27

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • Såld
  • 2940
  • 2265
Värdera din bostad

Beskrivning

På Barbro Alvings gata 27 väntar detta fina hem med påtaglig radhuskänsla.
Attraktivt läge med ljusinsläpp från två håll, öppen planlösning, två uteplatser och ett rofyllt sovrum gör detta till ett hem att trivas i. 

Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet. De stora fönsterpartierna i kombination med de ljusa färgvalen gör hemmet riktigt trivsamt. 

Den som är trädgårdsintresserad kommer att älska den stora uteplatsen på baksidan. Med utemöbler och växter blir den till en grön och privat oas där man gärna umgås med familj och vänner.

Fruängen är ett populärt område och nuvarande ägare har trivts riktigt bra. Som boende här har man närhet till det mesta. På kort gångavstånd finns Fruängen C som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, Systembolaget, gym, mataffärer och bra allmänna kommunikationer i form av t-bana och bussar. I centrum finns också Erssons fisk och deli samt den trevliga butiken Handgjort som tillverkar chokladpraliner, tårtor och bakverk.

Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag.

 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - fokus på umgänge
Det som utmärker det här hemmet är den trevliga planlösningen med öppna sällskapsytor. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Rummet har ett ostört läge, från det stora fönsterpartiet har du utsikt över den trevliga uteplatsen.

Uteplats - självklar sällskapsplats under sommarhalvåret
Den glasade dörren leder ut till den rymliga och trevliga uteplatsen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Här kommer mycket tid att tillbringas och plats finns för många gäster. Tack vare den stora ytan finns utrymme för olika sittgrupper och en massa växter, perfekt för den som är trädgårdsintresserad. Där uteplatsen tar slut tar en trevlig gräsmatta vid och placeringen bjuder på härliga soltimmar.

Sovrum
Ett rofyllt rum placerat mot uteplatsen, utan någon insyn. Från det stora fönstret har du utsikt över uteplatsen och skogspartiet som bjuder på härlig grönska under sommaren. Här finns plats för säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns garderober och i anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare/förråd. 

Smakfullt kök - med plats för många gäster
Att köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet resulterar i trevliga sällskapsytor. Köket är praktiskt utformat i vinkel med gott om skåpförvaring. Köksluckorna är klassiskt vita och släta. Den maskinella utrustningen är i svart utförande, vilket bryter av snyggt mot det ljusa, och består av diskmaskin, mikro, induktionshäll, ugn och kyl/frys. 

Intill fönsterpartierna ryms ett matbord för 4-6 personer.

Halvväggen mot vardagsrummet avgränsar och blir samtidigt till den perfekta frukostplatsen.

Badrum 
Badrummet går i en smakfull färgskala med ett mörkt klinker på golvet och ett ljust kakel på väggarna. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och praktiska väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, WC, handfat med kommod och badrumsskåp. En trevlig detalj är den härliga golvvärmen.

Entré/hall
Den egna entrén ger bostaden en påtaglig radhuskänsla. Uteplatsen i anslutning till entrén är stenlagd och inramas av buskar som sommartid bjuder på grönska. Här finns plats för en cafégrupp. 

Väl innanför ytterdörren så tar en rymlig hall vid. Här finns garderober och plats finns för en hatthylla. Den första delen av hallgolvet pryds av ett praktiskt och snyggt klinker och övergår sedan i övriga rum till en enhetlig parkett.