BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Finntorp

Becksjudarvägen 37, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5551
  • 3148
Värdera din bostad

Beskrivning

I Finntorp, ett stenkast från Sickla köpkvarter ligger denna suveränt planerade lägenhet. Stämningen skvallrar om att det finns en helhetstanke som säljaren omsorgsfullt har skapat. En bostad för dig som har höga krav på såväl design som funktion. 

Hall
Perfekt och yteffektiv hall att landa matkassar och välkomna gäster i. Praktisk och mycket välkomnande med rutigt klinkergolv och inte mindre än 4 garderober som delar av hallen mot vardagsrummet. I anslutning till hallen ligger badrummet och på väg dit finns ytterligare två garderober samt ett skåp som rymmer städdon. 

Vardagsrum och kök
Vidare kommer man in i köket där den öppna planlösningen mot angränsande vardagsrum och matplats skapar en luftig sällskapsyta, som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. De stora fönsterpartierna och den franska balkongen mot väst gör att solens eftermiddagsstrålar flöda in över de vitmålade väggarna och parkettgolvet. Den stora köksön på hjul med tillhörande förvaring, utgör en rejäl arbetsyta som inbjuder till matlagningssällskap. Arbetsytorna är väl tilltagna och skåpsinredningen är sober. Utrustningen består av spishäll med tillhörande ugn, kolfilterfläkt, integrerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Matplatsen är placerad i vardagsrummet och går att utöka vid större kalas.

Sovrum
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Väggarna är målade i en sval grå/grön nyans, vilket ger ett mycket stilfullt och elegant intryck. På golvet ligger parkett.

Badrum
Helkaklat badrum med matchande klinkergolv. Det finns dusch, handfat med tillhörande förvaringslådor, tvättmaskin/torktumlare under en praktisk arbetsbänk, stor spegel, badrumsskåp, handdukstork samt wc.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till två källarförråd, varav ett är en matkällare.