BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Bohusgatan 57

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 4755
  • 6164
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet, där både design och funktion står i centrum. Stämningen skvallrar om att det finns en helhetstanke som säljaren har skapat där känslan är genuin och i alla stycken genomarbetad. Praktiskt sovloft som frigör golvyta, vacker ekparkett och generös takhöjd. Bra läge på lugn gata med promenadavstånd till böljande vatten vid Norra Hammarbyhamnen, pulserande Nytorget och Skanstull med foodcourt, galleria och T-bana. Lågt belånad förening (3477 kr/kvm) som befinner sig i fas med underhållsplanen. Det finns både en innergård samt en härlig takterrass med utemöbler och grill.  

Hall
Välkomnande och praktisk hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Direkt till vänster finns två inbyggda
garderober med tillhörande överskåp. Vacker ekparkett som löper vidare in i vardagsrummet samt väggar målade i en ljusgrå nyans. I angränsning till hallen ligger badrummet. Precis utanför badrummet finns en nisch som nyttjas till förvaring för kläder. 

Allrum
Stort och lättmöblerat rum som rymmer både matplats och soffhörna tack vare det fina sängloftet (120 cm) som smälter in på ett naturligt sätt. Den djupblå kalkväggen ger en skön kontrast mot de i övrigt ljusmålade väggarna och den hårdvaxoljade ekparketten. 

Kök
Nyrenoverat och optimalt planerat arbetskök med gott om förvaring samt bra arbetsyta. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggd ugn, helt integrerad fläkt samt kyl/frys. Vitt kakel med diagonal sättning intill den rostfria arbetsbänken samt flytspacklat golv, vilket ger ett modernt helhetsintryck.

Badrum
Yteffektivt och helkaklat badrum med golvvärme. Handfat med tillhörande förvaringsskåp, badrumsskåp, handdukstork, dusch samt wc.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.