BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 10

  • 1.5 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3045
  • 980
Värdera din bostad

Beskrivning

Med god smak har man skapat ett oerhört fint och tilltalande hem; för det är precis så det känns - att komma hem! Kliv in i en ombonad och harmonisk lägenhet med en genomgående hög standard med ekparkett och vita väggar. Mycket låg avgift enbart 1896 kr/mån då ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband (1000/1000Mbit +130kr) samt förråd. Sällsynt chans - Underbar drömlägenhet med trevligt läge i modern fastighet med nyproduktionens samtliga bekvämligheter. Öppen planlösning, inglasad terrasliknande balkong och stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp.

God och stabil ekonomi i föreningen. Garage i huset, cykelförråd, innergård och barnvagnsförråd. Möjlighet till ett flexibelt tillträde.

Runt hörnet finns tvärbana samt buss, gym, livsmedelsbutik, systembolag och flera restauranger. För den shoppingsugna finner du Sickla Köpkvarter i närheten med ett stort utbud av alla tänkbara affärer.

Här får ni ett fullutrustat kök med bland annat diskmaskin som får er att hitta inspiration till matlagningen, även i vardagen. Utgång till balkongen även från köket. Väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den mysiga inglasade balkongen som förlänger sällskapsytan ytterligare. Perfekt plats för dubbelsäng och nattduksbord. 

Bra med förvaring genom garderober och inte minst genom lägenhetens källarförråd. Fräscht badrum med allt som man kan önska så som tvättmaskin och torktumlare.

Mycket bra förening med god ekonomi. Månadsavgiften sänkes med 12 procent i april 2016.

Föreningen är stabil och har en trevlig grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. Här är det väldigt enkelt och hitta parkering direkt utanför på gatan och i närområdet finns även ett garage i huset. Lägenheten är belägen i ett av Hammarby Sjöstadens mer populära områden, med restauranger, kommunikationer och service runt hörnet.