BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg - Ursvik

Forskningsringen 86

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 5420
  • 1930
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Ursvik erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 2:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp samt en rymlig och privat uteplats.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter, välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och mycket bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du rogivande rum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht sällskapskök, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till rymlig uteplats som under sommarhalvåret bjuder in till umgänge och blir ett extra utrymme, ett sovrum med flera garderober, stor hall med garderob, ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare arbetsbänk och gott om förvaring.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Ursvik har att erbjuda, närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor och skolor. Närheten till såväl city som natur och parker gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.
Genomtänkt och modern arkitektur i ett expansivt område.
Missa inte denna chans till ett fantasitiskt boende och område att trivas i!

- Bästa adress i Ursvik
- Rymlig och privat uteplats
- Nyproducerad lägenhet
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick
- Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Optimal planlösning
- Nära naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Utmärkta kommunikationer i området