BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 76

  • 3 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 5931
  • 2771
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen optimalt planerade lägenhet fint belägen i attraktiva Liljeholmskajen. Här finner ni en mycket hemtrevlig och stilren lägenhet med en stor härlig balkong och genomtänkt layout. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

8 Kvm balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som erbjuder både morgon- och kvällssol, finns gott om plats för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren.

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Kök - Njutning och umgänge
Fräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med sociala ytor. Köket har gott om förvarings- och avställningsytor och köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och varmluftsugn. Ovan bänkytor finns stänkskydd i vitt glas.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Från rummet når man även lägenhetens balkong.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet vetter mot baksidan av huset och här finns plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang. I rummet finns mycket bra förvaring i form av en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Det mindre rummet vetter mot framsidan av huset och har även det plats för en rejäl säng och övrigt passande möblemang.

Badrum & Klädvård
Påkostat och snyggt badrum med vädringsfönster. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet belagt med grå klinker med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, duschvägg i glas, vägghängd toalett, tvättställ och handdukstork. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare. En trevlig detalj är den nisch med stenskiva och infälld spegel som utgör avställningsyta. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.