BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Korphoppsgatan 33

  • 6 rum och kök
  • 124.7 kvm
  • 8.995.000 kr / Såld

Beskrivning

Förvärvet av Korphoppsgatan 33 bjuder på så mycket mer än själva lägenheten. Här inkluderas en hel livsstil och upplevelse! På balkongen börjar du lördagsmorgonen med en kopp kaffe i solen, spanar ut över småbåtshamnen och inväntar att Båten Emelie ska lägga till vid bryggan. Då är det bara att snöra på sig skorna, ta hissen ner och kliva ombord. Emelie lägger till både vid Djurgården och Nybrokajen. Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö eller vidare längs Årsta sluss till Södermalm och Hornstulls nya spännande kvarter. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan som är gratis. För den matglada finns charkuteri, lokala bakare och naturligtvis ett supertrevligt systembolag. Inköp picknicken så är du klar att ta dig per fot till Hammarbybacken för skidåkning i solen.

Dags för bus och lek? Först fika på Spoon intill lägenheten, sedan full rulle på den enorma Anders Franzéns park som ligger 7 min promenad från lägenheten. Den parken har allt som en 3-15-åring kan önska sig i form äventyr. Avsluta kvällen i solnedgången i Henriksdalshamnen - Det ska vara gott att leva!

Regelbunden färjetrafik mellan Sjöstaden, Söder, Djurgården och Nybrokajen. Mycket bra kommunikationer med Tvärbanan samt bussar med hållplats Luma nära fastigheten. Stockholms alpina centrum finns i Hammarbybacken med fem nedfarter, en barnbacke, två liftar, skiduthyrning och cafè.

En representativ etagevåning med fantastiska sällskapsytor och vattenutsikt. Stor terrassliknande balkong med oslagbar utsikt över Hammarby Sjö, båthamnen och Hammarbybacken. Perfekt solläge från morgon fram till sen lunch. Här finns gott om plats för soffgrupper, grill, matbord och stolar. Perfekt sällskapsyta för vimmel och middagsbjudning. Här avnjuts härliga dagar och kvällar i goda vänners lag. Tre stycken dubbladörrar ut till balkongen. Tre ordentliga sovrum på övervåningen. Väll planerat vardagsrum på nedre plan samt på övre plan, renoverat kök med plats för många sittande matgäster. Två kompletta och nyrenoverade badrum en på varje plan. Mycket bra garderobslösningar i samtliga rum samt källarförråd. Hissen tar dig till våning 6 och till våning 7, dvs det finns två ingångar till lägenheten.

Bostaden är enligt utdrag ur lägenhetsförteckningen en 5 rok och kök.

Föreningen är omtyckt med Hammarby Sjöstads gracila och mest påkostade trapphus i marmor. Föreningen ingår bland de kvarter som 2005 tilldelades Sveriges mest prestigefyllda arkitekturbemärkelse - Kasper Salin priset.

Föreningen har en trevlig innergård som vetter mot Sjöstadsparterren och Sickla kanal. Vidare har föreningen två gästlägenheter som idag hyrs ut till kontorsverksamhet, tvättstuga samt två cykelrum. Föreningen äger marken, dvs friköpt tomt.

- Två renoverade och kompletta badrum
- Renoverat kök
- Två väderstrek
- Etage med goda sociala ytor
- Golvärme i hela bostaden
- Etage med tre ordentliga sovrum
- Terrass perfekt för grillkvällar
- Bra förvaring & förråd
- Friköpt tomt dvs brf äger marken
- Bra med service, skolor och kommunikation
- Garage i området
- Cykerum

Ett exklusivt boende för den kräsne!