BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 54 8tr

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 2.520.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna utmärkta lägenhet med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Äntligen en 4a högt upp med milsvid utsikt i bästa sydvästläge - detta är verkligen en chans som inte får missas! 

Här möts man av en klassisk planlösning från 50-talet med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en generös balkong helt utan insyn 8 våningar upp med suverän utsikt och solens strålar från eftermiddag till kväll - verkligen en oas att njuta i och ett extra rum under tidig vår och sen höst - harmoni är ordet!

Lägenheten är välskött i gott skick. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär och utsikten från samtliga rum skänker verkligen en harmonisk känsla till hela bostaden. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Fönster ut mot balkongen och de grönskande omgivningarna och solens strålar under eftermiddag och kväll - perfekt sydvästläge. Ekparkett på golvet. Tapetserade väggar. 

BALKONG
En utmärkt balkong som har plats för matplats eller cafébord, samt grönskande odlingar. Men framförallt är det förstås utsikten och läget i sydväst som är det kanske absolut bästa med balkongen. Väljer man att glasa in balkongen har man ett extrarum året runt. 

BADRUM & WC
Ett stambytt badrum, dusch, wc och uttag för tvättmaskin. Tvättmasin ingår. Om man önskar skulle det vara möjligt att öppna upp mot wc för ett större badrum. Fundera vad som passar just dig bäst. 

KÖK
Ett fint och välskött kök som är stambytt med fokus på matlagning. Bra med plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med ugn samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1, 2, 3
Tre rofyllda sovrum helt utan insyn. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Inbyggda garderober för god förvaring. 

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och plats finns för extra förvaring om så önskas. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett källarförråd.