BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Oxenstiernsgatan 33

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld

Beskrivning

Denna bostad får du bara inte missa. Nu har du chansen att vara första ägare av denna luftiga 2:a med stora fönsterpartier som vetter ut mot den lummiga innergården! En nyproducerad lägenhet i ett äldre hus med genomgående hög standard och exklusiva materialval. Stora sociala ytor i vardagsrummet med öppen planlösning mot kök. Köket är fullt utrustat så här kan du med fördel styra härliga middagsbjudningar. I övrigt erbjuder bostaden ett rymliga sovrum samt ett välutrustat badrum.

Detta hem är en trygg investering då du köper dig in i en stabil förening med mycket god ekonomi. I dagsläget diskuteras en avgiftsförändring med en sänkning på över 50% de kommande 10 åren! Dessutom är beslutet taget att just denna bostad är avgiftsfri till och med juni 2019!

Läget är inte sämre det. Här bor du med direkt närhet till grönskande parker så som Gustav Adolfsparken och Gärdesfälten. På en kort promenad nås Karlaplan med dess rika utbud i bland annat Fältöversten. Goda kommunikationer i närheten, i form av både buss och tunnelbanans röda linje vid Karlaplan.

- Ljus och luftig

- Optimalt planerad 2:a

- Avgiftsfri fram till och med juni 2019

- Eventuell avgiftssänkning på mer än 50%

- Lågt belånad förening

- Genomgående hög standard

- Fullt utrustat kök och badrum

- Fantastiskt läge

- Flexibelt tillträde