BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Atlasområdet

Atlasgatan 3

  • 3.5 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld

Beskrivning

Nu har du möjlighet att förvärva denna pampiga 3,5-rummare i mysiga Atlasområdet. Ett trivsamt hem med stora sociala ytor och mysiga sovrum som vetter mot den lummiga innergården. Lägenheten präglas av vackra originaldetaljer och ett härligt ljusflöde med fönster i flera vädersträck. Spännande vinklar och rundade hörn gör detta till ett unikt hem som måste upplevas på plats!

Samtliga ytskikt behandlade under 2017 med nyslipade golv och väggar målade i vitt. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av originalgarderober samt i den vackra serveringsgången. I övrigt disponeras lägenheten enligt följande.

En genomgående planlösning med ett välutrustat kök som erbjuder allt som kan tänka behövas för att styra härliga middagsbjudningar. Gott om förvaring i form av skåp, överskåp samt i skafferiet. I och med den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum så ryms här ett matbord med plats för 8-10 personer. Sällskapsrummet är ljust och luftigt och utgör det perfekta rummet för sociala tillställningar.

En inre hall som idag disponeras som arbetsplats avskärmar de sociala ytorna från de mysiga sovrummen som är belägna på andra sidan av lägenheten. Ett luftigt master bedroom samt ett perfekt barnrum. I anslutning till hallen har vi det rymliga badrummet som är i fint skick och fullt utrustat med både dusch, badkar, tvättmaskin, torktumlare, wc och handfat.

Den lummiga innergården blir som din egen trädgård när föreningens övriga medlemmar disponerar en balkong. Perfekt för somriga fikapauser och härliga grillkvällar!

Läget är oslagbart! Här bor du på en lugn enkelriktad gata bland grönskande förgårdar och vackra 20-talsfastigheter. Undangömt från stadens puls men med direkt närhet till S:t Eriksplans fantastiskt kommunikationer och Rörstrandsgatans rika utbud av mysiga cafeér och omtalade restauranger.

- Vädisponerade kvadratmeter

- Stabil förening, låg avgift

- Två rymliga vindsförråd

- Attraktiv adress

- Mysigt och lummigt område

- Fantastiska kommunikationer

- Direkt närhet till Sankt Eriksplans rika utbud