BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Atlas

Völundsgatan 3, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna välbevarade fastighet anno 1929 finner ni denna charmiga 2a med stor balkong och sitt lugna läge högt upp i huset, på våning 3 av 4, på lugn och enkelriktad gata. Lägenheten är belägen på attraktiv adress i populära Atlasområdet nära både St Eriksplan och Birkastan. Mycket goda kommunikationer direkt utanför porten. Tillträde omgående möjligt!

Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med platsbyggd hatthylla och serveringsskåp från original och gott om plats för förvaring i garderobslösning med skjutdörrar. Lägenheten känns väldigt luftig tack vare generös takhöjd om ca 2.73 m. Vidare in finner ni det generösa vardagsrummet där ni får yta för både matplats för ca 4-6 personer och soffgrupp. Stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus där samtliga fönster vetter mot innergården vilket gör det tyst och rofyllt. Renoverat kök med vita skåpsluckor som är utrustat med glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, micro och kyl/frys. 

Kliv ut via de glasade pardörrarna mot balkongen som ger rummet en fin karaktär. Balkongen ligger i sydvästläge vilket sommartid ger sol från lunch till långt fram på eftermiddagen och utsikt över den lugna innergården och Vasastans takåsar. Här har ni en generös yta att möblera upp och njuta av sommarens soliga dagar. Mysigt ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i rymlig och inredd walk in closet. Badrummet är stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger med handfat, WC, takdusch och vikbara duschväggar. Här finns utrymme för tvättmaskin (obs! ej förberett).

Föreningen är stabil och har en trevlig grönskande innergård med sittgrupper, grillmöjligheter om sommaren. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Lägenheten är även försedd med säkerhetsdörr. Härligt läge i mysiga Atlasområdet på lugn gata. Nära kommunikationer och Sankt Eriksplan såväl som Fridhemsplan. Utmärkta kommunikationer med T-bana, buss, pendeltåg och flygbussar. Rikt utbud av mysiga krogar, restauranger och caféer runt Rörstrandsgatan och S:t Eriksplan. Västermalmsgallerian och Odenplan med dess stora utbud av butiker och välsorterade mataffärer nås med en kortare promenad. Nära gångavstånd till promenadstråk längs Karlsbergskanalen och Vasaparken med lekpark, café, minigolf och fotbollsplan. Något längre bort finns Hagaparken med dess vackra natur.

Ett inflyttningsklart boende där ni kan flytta in på en gång - varmt välkommen på visning!

-Välplanerad och totalrenoverad 2a med stor balkong mot den lugna innergården!
- Generös takhöjd, sotra fönsterpartier och vackra välbevarade golv som skänker 1920-talscharm!
- Lugnt läge högt upp i huset på våning 3 av 4 mot enkelriktad gata i populära Atlas - "Lilla Paris"
- Fräscht helkaklat badrum utrustat med wc, handfat och takdusch
- Fint och modernt kök som är renoverat de senaste åren
- Till lägenheten ett vindsförråd och en trevlig grönskande innergård
- Väl underhållen fastighet från 1929 med god ekonomi och samtliga stora renoveringar gjorda
- Synnerligen populär adress invid St Eriksplan, Birkastan och Odenplan och mycket goda kommunikationer